Auktoriserad FC Barcelona biljetter Agent
Välj land
  • English
  • French
  • Football Club Barcelona Tickets Sweden
  • Danish
  • Japanese
  • Japanese
  • Italian
  • German

FC Barcelona Biljetter

Om FC Barcelona biljetter

TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L.
är din officiella online-butik för FC Barcelona biljetter på Camp Nou för alla hemmamatcher.
Vi är ett ungt och dynamiskt företag som levererar helt officiella och auktoriserade FC Barcelona matchbiljetter för din njutning, din familj och vänner och även för ett företagsevenemang.
Om din passion är fotboll, godkänner du att FC Barcelona är ett av de bästa fotbollslag på världen idag och förmodligen en av de bästa upplevelserna i ditt liv skulle vara vittne en match på den världsomspännande kända FC Barcelona fotbollsstadion, Camp Nou. Om du vill göra din dröm, allt du behöver göra är att bestämma vilken match du möten vad att delta, eftersom vi har biljetter till alla de.
Barcelona har blivit en populär destination för weekendresor, särskilt för att titta på sublima fotboll på Camp Nou och har chansen att ta en detaljerad tur trodde alla minnen liv inom stadium väggar. Vi är glada att ge dig möjlighet att bo på den plats där Barça stjärnorna vann med 5 – 0 mot hans eviga rival Real Madrid. Njut av en storslagen dag ut på Camp Nou stadion, den största i Europa och FC Barcelona turen eftersom det är den mest populära touren i Barcelona och är ett absolut måste för alla som älskar fotboll.
Väljer att köpa FC Barcelona biljetter garanterar du att du har en fantastisk tid i Barcelona. Om du är intresserad av att leva en unik upplevelse erbjuder vi även full VIP / gästfrihet paket.
Vi kan leverera dina biljetter till ditt hotell eller lägenhet när det passar dig att undvika långa köer och väntetider. Om du kommer med vänner, vi erbjuder bra grupprabatt och annars, om du väljer att besöka oss med din familj, kom ihåg att barn upp till 7 år gamla inte har betala. Dessutom säljs alla biljetter till FC Barcelona spel för den lokala delen av arenan. Om exceptionellt detta inte vore fallet, skulle du informeras av en anmälan på hemsidan, som kommer att berätta exakt där platserna är belägna.
Vår kunskap om staden tillåter oss att hjälpa dig med allt du behöver för din vistelse och göra din semester i Barcelona en oförglömlig upplevelse.
Vi talar flytande engelska, franska och spanska och vi är här för att hjälpa dig med allt som du kan behöva när du besöker, så tveka inte att fråga oss för mer information.
Travel Connection Offices & Collection point
info@ticketworksonline.com
+34 932 722 666
Carrer Bruc 39 Bajos 08010, Barcelona Spain
TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L. B61858031